Salgsbetingelser

Priser og betaling

Prisene på varene er oppgitt inklusive merverdiavgift. I handlevognen vises totalprisen inklusive alle avgifter, mva, frakt og eventuelle betalingsgebyr.

Angrerett

Kunden har 14 dager angrefrist på alle varer kjøpt hos Liljestrikk (www.liljestrikk.no og www.liljestrikk.com), men angreretten oppheves i det øyeblikk nedlastningen igangsettes, i henhold til kjøpsloven. Nedlastningen igangsettes i det det trykkes på en nedlastningslenke. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten må du sende en e-post til Liljestrikk@gmail.com innen 14 dager fra kjøpsdato. Å ikke laste ned oppskriften innen 14 dager er ikke gyldig benyttelse av angreretten, og nedlastning er fortsatt tilgjengelig etter de første 14 dagene.

Levering

Når du handler hos Liljestrikk kan du laste ned oppskrifte direkte fra kvitteringssiden du kommer til etter at kjøpet er gjennomført. Du får også en e-post automatisk tilsendt med en lenke til dine nedlastbare filer. Det er ingen tidsfrist på å laste ned oppskriften, men det anbefales at du laster ned og lagrer filene på et trygt sted slik at du har dem for alltid. Totalt kan du laste ned filen 5 ganger.

Coockies

Liljestrikk benytter seg av coockies for å gi deg en bedre opplevelse. Dette er små informasjonskapsler som sendes fra din maskin til serveren for å lagre dine kjøp og data som er nødvendig for å gjennomføre en handel på internett. Dine data behandles konfidensielt.