Hjemmelagde julegaver

Jeg liker hjemmelagde julegaver, både å få dem og å gi dem. I år er det ikke så mange som får hjemmelagde gaver av meg, men jeg har laget til to nieser. 

Med barn så tenker jeg det er viktig at de får noe de liker så de vil bruke det. Jeg bestemte meg for at Vranglua og vranghalsen er et perfekt gavesett som de også kan bruke daglig. Så da måtte jeg rett og slett spørre, hvilke farger liker dere? Fra eldstemann på 8 år var svaret blått, sjøgrønn, turkis, mint og slike farger. Så da leitet jeg litt i lagret mitt og fant ut at jeg kunne bruke DSA Big Sterk og DSA Fat faerytale i mørk sjøgrønn.

Halsen fikk en litt annerledes look en originalen, men jeg syns den ble fin. Mer feminin i uttrykket. Perfekt for ei jente i 3.klasse.

Minstemann på 6 år var derimot litt mer sprekere i yndlingsfargene. Her var svaret regnbue og gull! Ojsann! En liten utfordring til tante her… Men jeg fant et hespe med Manos Del Uruguay Alegria Grande i fargen Carneval som jeg syntes kvalifiserte i regnbuekategorien. Men for å finne en kontrastfarge som passet til denne måtte jeg ta meg en tur i butikken. Der fant jeg et deilig nøste med plommefarget Mondial Cashmirette Gold som passet perfekt! Mykt og godt var det også. Når jeg gravde litt i restegarnet mitt fant jeg en snelle med DROPS Glitter gull, som ble den perfekte prikken over i-en i regnbuelua. 

Skal dere lage julegaver i år? Del med meg under da vel! 

Vi strikkes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.