Hjertesang

Hjertesang, selve ordet er herlig. Bare hør en gang til; Hjertesang. Jeg kjenner en indre fred når jeg hører ordet. Men Hjertesang er ikke bare et ord som får meg til å senke skuldrene, det er et nytt design! 

Hjertesang barnegenser

Hjertesang ble til da Solveig Walaas Vestøl fra Tre Sopranos spurte om jeg hadde en tradisjonell mønsterstrikkgenser, altså kofte, som kunne brukes på photoshoot. Det hadde jeg ikke så da måtte jeg jo lage en. Jeg satte meg ned og begynte å tegne, og Hjertesang ble resultatet. Selv om det var voksengenseren som ble først ferdig, er det oppskriften på barnegenseren som ble først utgitt. Men frykt ikke, det kommer både genser og kofte (jakke) til voksen også. 

I mellomtiden kan du strikke denne herlige genseren til en du er glad i. Her finner du oppskriften.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.