Luefavoritter for høsten

Da har skolen startet og de fleste er tilbake igjen i barnehagen. Nå kommer høsten og det er på tide å planlegge ny strikket garderobe for barna. I den anledning vil jeg vise frem to av mine favoritter til høsten.

Snøklokkelue

Den første er for jentene og er Snøklokkelua. Denne er en nett og søt lue med herlig snøklokkemønster. Jeg har valgt å strikke den i DROPS Cotton Merino for at den ikke skal være så varm. Perfekt når temperaturene kryper nedover på morgenkvisten. Den finnes i tre forskjellige størrelser fra barn til dame.


Lynlue

Min andre er favoritt passer kanskje best til gutta, men veldig kul til jentene også. Dette er lynlua. Denne tøffe lua er enkel å strikke da mønstret kommer frem ved å variere på rett- og vrangstrikk. Med i oppskriften får du også oppskriften til lynhalsen. Denne er en tøff tubehals i samme lynmønster. Også her har jeg valgt å strikke i DROPS Cotton Merino slik at ikke lua blir for varm. Lynlua får du i fire ulike størrelser fra 2 år til voksen.


Hvilken er din favoritt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.