Sommerens nyheter

For mange er sommerferien over for denne gang og for andre har den så vidt begynt. Jeg har ikke ligget på latsiden i sommer, men har jobbet med mange nye design. Tre av dem ble publisert i sommer.

Vranglua og vranghalsen

Den første var Vranglua og Vranghalsen. Kanskje ikke det man forbinder med sommerstrikk, men jeg syntes allikevel at det var riktig å  strikke denne. Med barnehage- og skolestart rett rundt hjørnet er det viktig å planlegge høstens garderobe. Dette settet er perfekt for både barnehage og skole. Enkelt og ta på og varmer godt. Det finnes i str 2 år til voksen så her kan hele familien få vært sitt sett i sine favorittfarger. Genialt, ikke sant?

Adriangenser

Så kom Adriangenseren. Denne herlige, lekne genseren er perfekt for aktive og nysgjerrige barn. Det er min egen sønn, Adrian, som er inspirasjonen til denne genseren. Han elsker farger og er høyt og lavt til enhver tid. Hva med å lage en i ditt barns favorittfarger til skolestart?

Sommerlilje

Til sist kom den herlige Sommerlilje. Denne toppen er min sommerfavoritt. Den strikkes i Dale Pure Lino og er både sval og mye mot kroppen. Garnet har en flott glans og faller fint mot kroppen. Jeg valgte å lage en V-hals så den skulle bli ekstra sval og flatterende for sommerbrun hud.


Da har jeg presentert mine nyeste design Vranglua og Vranghalsen, Adriangenseren og Sommerlilje. Hvilken er din favoritt? Skriv det gjerne i kommentarfeltet under.

Vi strikkes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.